De gouden driehoek van ERP, PIM & Ecommerce

Woensdag 15 september 2021 – 14u

U wil meer online verkoop generen? Dan is dit webinar voor u. Tijdens dit webinar gaan we dieper in op bedrijfsprocesoptimalisatie, automatisering en integratie. We laten zien hoe bedrijfsprestaties verhoogd kunnen worden door alle systemen real-time met elkaar te laten communiceren terwijl zij allemaal een eigen plek binnen het proces hebben. Deze optimale flow zorgt dan ook voor de ultieme customer Journey.

Een ERP is in veel gevallen het kloppende hart van het bedrijf. Het onderhoudt een groot aantal processen en bevat alle informatie om uw bedrijf soepel te laten draaien. In wezen is het ERP waar de product life cycle begint. Het ERP is echter allesbehalve geschikt om producten online te verkopen en producten te verrijken met belangrijke informatie (foto’s, seo teksten, technische specificaties). Daar zijn andere systemen voor, zoals het Product information Management Systeem (PIM) en e-commerce Systeem.

Bedrijfsprocesoptimalisatie draait om het automatiseren van systemen en taken waarbij elk systeem een eigen plek heeft – kostenverlagend en efficiëntie maximaliserend. Zie het ERP als de start, geïntegreerd met uw eindstation: de webshop of een ander verkoopkanaal. Om uw bedrijfsproces te optimaliseren, is het van belang dat zowel de webshop, het ERP als het PIM door middel van integratie goed met elkaar communiceert.

Wat u kunt verwachten van dit webinar:

 • Het belang van een juist proces en de communicatie tussen de verschillende systemen
 • Live VS Batch ERP-integratie
 • Het doel van de verschillende systemen en waar deze in de essentie voor bedoeld zijn
 • De rol van Product Information Management
 • Eliminatie van handmatige handelingen
 • Dynamic Pricing vanuit het ERP

En bovenal de mogelijkheid om vragen te stellen in onze Q&A.

PRESENTATIE

Olivier Laloo

Dynamics 365 specialist

Dynamics 365 Specialist
A Collective

Johannes van den Berg

Dynamic Web

Presales Consultant
Dynamicweb

Mis dit webinar niet en schrijf vandaag nog in!

Kan je niet aanwezig zijn tijdens het webinar? Geen nood, iedereen die ingeschreven is ontvangt nadien ook de opnamelink.

  Waarom er bij zijn?

  Ontvang een live demo van een Dynamics Business Central Specialist

  Krijgen de kans om vragen te stellen over Business Central in uw bedrijf

  Volg het webinar van éénder waar