JUNIOR MICROSOFT CONSULTANT

Sonical by Arcade oprichters

WIE IS ARCADE

Arcade is een snelgroeiend expertise bedrijf opgericht door Kris D’Hoest en Olivier Laloo. We zijn gespecialiseerd in het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en zijn actief in volledig Vlaanderen en Brussel. Authenticiteit, collegialiteit en drive zijn dé bouwstenen van onze onderneming! Wij kijken actief uit naar nieuwe collega’s!

Junior Microsoft Consultant

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de eindgebruikers bij problemen die zij ondervinden met de geconfigureerde tools en business applicaties o.a. SharePoint / CRM / Power BI…

In deze functie kan je rekenen op de ondersteuning van jouw collega’s om stap per stap te groeien in deze job. Je krijgt na inloopperiode de kans om je te ontplooien binnen onze onderneming en door te groeien binnen een specialisatiedomein die jou het meeste ligt.

Bij aanvang is jouw takenpakket als volgt:

  • Tweedelijnstelefonie: Verlenen van telefonische en/of (in mindere mate) face-to-face ondersteuning aan de gebruikers teneinde een snelle en klantvriendelijke service te bieden;
  • Registreren en oplossen van service requests teneinde een minimale onderbreking van het werkproces te garanderen;
  • Je wordt uitgedaagd om je vast te bijten in bepaalde projecten om zo
    een goede oplossing aan te bieden aan onze eindgebruiker.
Consultant

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een uitstekende troubleshooter en weet hoe je jouw prioriteiten kan bepalen;


Je bent leergierig, ambitieus en werkt graag probleemoplossend;

Je hebt interesse in het analyseren van en nadenken over optimalisaties van business processen en kan overweg met een breed takenpakket;

Uitstekende kennis NL/ ENG;

Je toont interesse en/ of hebt reeds kennis van SharePoint, Microsoft Teams, Dynamics 365 sales, Power Platform;

Je verrast ons met je positivisme!

Wat bieden wij aan?

Naast een unieke opportuniteit met groeiperspectief, waarbij je veel zelfstandigheid geniet, bieden wij jou ook een loonpakket aan met o.a.: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering – aansluiten gezin mogelijk, gsm, gsm-abonnement, wagen, tankkaart…

Je start de dag ongeveer om 8u00 op kantoor, bij de klant of thuis en kan de dag afsluiten rond 17u00. Glijdende werkuren zijn ook bespreekbaar! Ons modern kantoor is makkelijk bereikbaar want wij zijn gelegen dicht bij de autostrade van Brugge!

Doordat je in een 39-urige werkweek functioneert geniet je ook 26 verlofdagen, vrij op te nemen.

Binnenkort verhuizen we naar ons nieuw kantoor in het spiksplinternieuwe high-tech building van O-Forty. Eens padellen of fitnessen tijdens de lunch? Dit is allemaal mogelijk in ons gloednieuw kantoor van de toekomst!

Onmiddellijke opstart mogelijk met een contract van onbepaalde duur. Ons 10-koppig team staat klaar om je met open armen te verwelkomen en stap per stap te begeleiden zodat jij de functie jou eigen kan maken.

Naast een goede dagdagelijkse operationele werking van Arcade hechten wij ook belang aan een goede sfeer. We investeren dan ook in een mooie werkomgeving, teamactiviteiten….

DEZE KERNWAARDEN MATCHEN MET JE PERSOONLIJKHEID

PASSION

RESPONSABILITY

CONTINUOUS LEARNING

PROFITABILITY

PROBLEM SOLVER

POSITIVE ATTITUDE

Klaar voor deze uitdaging?

Neem vrijblijvend contact op met onze Inhouse HR Partner, Jana Olivier, via 0471 522 387 of hr@sonical.co