JUNIOR CONSULTANT MICROSOFT OFFICE 365

Sonical by Arcade oprichters

WIE IS ARCADE

Arcade is een snelgroeiend expertise bedrijf opgericht door Kris D’Hoest en Olivier Laloo. We zijn gespecialiseerd in het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en zijn actief in volledig Vlaanderen en Brussel. Authenticiteit, collegialiteit en drive zijn dé bouwstenen van onze onderneming! Wij kijken actief uit naar nieuwe collega’s!

Junior Consultant Microsoft Office 365

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de eindgebruikers bij problemen die zij ondervinden met de geconfigureerde tools en business applicaties o.a. SharePoint / CRM / Power BI…

In deze functie kan je rekenen op de ondersteuning van jouw collega’s om stap per stap te groeien in deze job. Je krijgt na inloopperiode de kans om je te ontplooien binnen onze onderneming en door te groeien binnen een specialisatiedomein die jou het meeste ligt.

Bij aanvang is jouw takenpakket als volgt:

  • Tweedelijnstelefonie: Verlenen van telefonische en/of (in mindere mate) face-to-face ondersteuning aan de gebruikers teneinde een snelle en klantvriendelijke service te bieden;
  • Registreren en oplossen van service requests teneinde een minimale onderbreking van het werkproces te garanderen;
  • Je wordt uitgedaagd om je vast te bijten in bepaalde projecten om zo
    een goede oplossing aan te bieden aan onze eindgebruiker.
Consultant

Wat verwachten wij van jou?

Je bent een uitstekende troubleshooter en weet hoe je jouw prioriteiten kan bepalen;


Je bent leergierig, ambitieus en werkt graag probleemoplossend;

Je hebt interesse in het analyseren van en nadenken over optimalisaties van business processen en kan overweg met een breed takenpakket;

Uitstekende kennis NL/ ENG;

Je toont interesse en/ of hebt reeds kennis van SharePoint, Microsoft Teams, Dynamics 365 sales, Power Platform;

Je verrast ons met je positivisme!

Wat bieden wij aan?

Naast een unieke kans met groeiperspectief bieden wij je de juiste balans tussen zelfstandigheid en begeleiding. Je geniet bovendien van een aantrekkelijk loonpakket met maaltijdcheques, GSM & abonnement, wagen, tankkaart en hospitalisatieverzekering (aansluiten van je gezin is mogelijk). Een onmiddellijke opstart is mogelijk met een contract van onbepaalde duur.

Dankzij de hybride werkomgeving en glijdende werkuren ben jij de owner van je dag. Je werkt binnen een 39-uren week en hebt hierdoor 26 dagen verlof, die je vrij kan kiezen.

Ons hypermodern kantoor ligt op de site van het bruisende O-Forty, die volledig uitgerust is om je dag zo optimaal mogelijk in te delen. Geniet van de mogelijkheid tot een bezoek aan de foodbar, padel of fitness.
De collega’s komen frequent samen voor een sportactiviteit of een drink. Ook wordt er maandelijks een teamlunch georganiseerd. Sonical by Arcade hecht er veel belang aan dat je je goed in je vel voelt en je in een warme, positieve sfeer terecht komt. Het 15-koppig team ontvangt je met open armen en begeleidt je stap per stap zodat jij de functie je eigen kan maken.

DEZE KERNWAARDEN MATCHEN MET JE PERSOONLIJKHEID

PASSION

RESPONSABILITY

CONTINUOUS LEARNING

PROFITABILITY

PROBLEM SOLVER

POSITIVE ATTITUDE

Klaar voor deze uitdaging?

Neem vrijblijvend contact op met Josephine Velghe via hr@sonical.co of 050 70 74 76.