Functional Consultant Microsoft Dynamics 365 CRM

Sonical by Arcade oprichters

WIE IS ARCADE

Sonical by Arcade is een snelgroeiend expertise bedrijf opgericht door Kris D’Hoest en Olivier Laloo. We zijn gespecialiseerd in het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en zijn actief in volledig Vlaanderen en Brussel. Authenticiteit, collegialiteit en drive zijn dé bouwstenen van onze onderneming! Wij kijken actief uit naar nieuwe collega’s!

Functional Consultant – Microsoft Dynamics 365 CRM

Je staat in voor de analyse, ondersteuning in de ontwerpfase, het testen en opleiding geven aan de eindgebruikers binnen het Microsoft Dynamics 365 CRM team:

  • Je bent SPOC bij de procesimplementatie van Microsoft Dynamics 365 CRM;
  • En hierbij de brug tussen de klant en technische consultants;
  • Je ondersteunt de eindgebruiker tijdens het volledige traject: van analyse tot na de go-live;
  • Je houdt vinger aan de pols van de nieuwste Microsoft technologiën en adviseert hierbij de klant.
Sonical Consultants

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt kennis van en inzicht in de werking van een CRM-Pakket, bij voorkeur Microsoft Dynamics 365;

Motivatie en drive wegen zwaarder door dan een diploma bij ons! (Bij voorkeur:achtergrond in informatie, bedrijfskunde…)

Uitstekende kennis NL/ ENG;

Je verrast ons met je positivisme!

Wat bieden wij aan?

Naast een unieke kans met groeiperspectief bieden wij je de juiste balans tussen zelfstandigheid en begeleiding. Je geniet bovendien van een aantrekkelijk loonpakket met maaltijdcheques, GSM & abonnement, wagen & tankkaart en hospitalisatieverzekering (aansluiten van je gezin is mogelijk). Een onmiddellijke opstart is mogelijk met een contract van onbepaalde duur.

Dankzij de hybride werkomgeving en glijdende werkuren ben jij de owner van je dag. Je werkt binnen een 39-uren week en hebt hierdoor 26 dagen verlof, die je vrij kan kiezen.

Ons hypermodern kantoor ligt op de site van het bruisende O-Forty, die volledig uitgerust is om je dag zo optimaal mogelijk in te delen. Geniet van de mogelijkheid tot een bezoek aan de foodbar, padel of fitness.
De collega’s komen frequent samen voor een sportactiviteit of een drink. Ook wordt er maandelijks een teamlunch georganiseerd. Sonical by Arcade hecht er veel belang aan dat je je goed in je vel voelt en je in een warme, positieve sfeer terecht komt. Het 15-koppig team ontvangt je met open armen en begeleidt je stap per stap zodat jij de functie je eigen kan maken.

DEZE KERNWAARDEN MATCHEN MET JE PERSOONLIJKHEID

PASSION

RESPONSABILITY

CONTINUOUS LEARNING

PROFITABILITY

PROBLEM SOLVER

POSITIVE ATTITUDE

Klaar voor deze uitdaging?

Neem vrijblijvend contact op met Josephine Velghe via 050 70 74 76 of hr@sonical.co